Demi mengekalkan tradisi "Emak" (Ibu), produk kami adalah bebas daripada bahan kimia. Apabila anda merasakan santan Emma, anda seakan kembali ke zaman kuno ketika santan kelapa itu masih murni, segar dan penuh dengan rasa seperti yang dihendaki oleh ibu kita. Di sini anda boleh mendapatkan resipi Emma dari pelbagai negara di dunia. Pelangan kami gunakan Emma dalam masakan harian mereka. Resipi Emma

Resepi Emma

Demi mengekalkan tradisi “Emak” (Ibu), produk kami adalah bebas daripada bahan kimia. Apabila anda merasakan santan Emma, anda seakan kembali ke zaman kuno ketika santan kelapa itu masih murni, segar dan penuh dengan rasa seperti yang dihendaki oleh ibu kita. Di sini anda boleh mendapatkan resipi Emma dari pelbagai negara di dunia. Pelangan kami gunakan Emma dalam masakan harian mereka.

Semua Resipi
Manisan
Minuman
Hidangan Utama

Di manakah boleh dibeli?

Hantarkan Santan/Krim Kelapa Emma ke pintu depan rumah anda hari ini.  Buat pesanan pada bila-bila masa mengikut keselesaan anda dan kami akan memprosesnya dalam 1-2 hari bekerja. Kami mempunyai kedai rasmi di Lazada dan Shopee. Jumpa di sana.