Emma Kebaikan kelapa dalam sepaket Kami menyediakan kepada anda kebaikan kelapa dalam satu paket dengan menggunakan teknologi & cara bersih untuk memproses kelapa asli menjadi paket produk berkualiti dalam bentuk cecair dan serbuk sambil mengekalkan nutrisi kelapa. Lihat Produk Kami Belian atas talian Produk Santan/Krim/Serbuk Kelapa Emma Duduk di rumah dan membeli-belah dalam talian! Produk kegemaran Emma anda dihantar terus ke depan pintu rumah anda. Santan/Krim Kelapa UHT Emma, Serbuk Santan /Krim Kelapa, dan Kelapa Parut boleh digunakan dalam pelbagai jenis juadah, pencuci mulut, dan minuman. Lihat Resipi Masak hidangan kegemaran anda dengan Emma

Produk-produk Kami

null

Makanan

null

Minuman

Kenapa Pilih Emma?

Anda boleh mengambil produk Santan Kelapa, Krim Kelapa, Serbuk Kelapa dan Kelapa Parut Emma dengan hati yang senang kerana produk-produk kami tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna, pengawet, dan ejen pemutihan. Mereka juga bebas kolesterol, lemak trans, laktosa dan GMO.

Bebas Tenusu

Bebas Lemak Trans

Bebas Gluten

Tanpa Ejen Pemutihan

Bebas GMO

Tanpa Pengawet

Bebas Laktosa

Tanpa Perisa Tiruan

Bebas Kolesterol

Tanpa Pewarna TIruan

Kenali Emma

EMMA dalam Bahasa Archipelago (Nusantara) Asia Tenggara bermaksud EMAK. EMAK adalah satu perkataan yang menunjukkan kasih sayang seorang ibu yang tiada tandingannya. Sejak berzaman dulu, ibu-ibu dari Archipelago menunjukkan kasih sayangnya dengan memasak untuk keluarga dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi yang terbaik.