Emma Kebaikan kelapa dalam sepaket Kami menyediakan kepada anda kebaikan kelapa dalam satu paket dengan menggunakan teknologi & cara bersih untuk memproses kelapa asli menjadi paket produk berkualiti dalam bentuk cecair dan serbuk sambil mengekalkan nutrisi kelapa. Lihat Produk Kami Belian atas talian Produk Santan/Krim/Serbuk Kelapa Emma Duduk di rumah dan membeli-belah dalam talian! Produk kegemaran Emma anda dihantar terus ke depan pintu rumah anda. Santan/Krim Kelapa UHT Emma, Serbuk Santan /Krim Kelapa, dan Kelapa Parut boleh digunakan dalam pelbagai jenis juadah, pencuci mulut, dan minuman. Lihat Resipi Masak hidangan kegemaran anda dengan Emma

Produk Kami

null

Bahan-bahan

null

Minuman

Kenapa Emma

Anda boleh menggunakan Santan Emma, Krim Kelapa, Serbuk Kelapa dan Kelapa Parut tanpa ragu-ragu kerana produk kami tidak mengandungi pewarna tiruan, perasa tiruan, bahan pengawet dan agen peluntur. Produk emma juga bebas daripada kolesterol, lemak, laktosa dan GMO.

Bebas Tenusu

Bebas Lemak

Bebas gluten

Tanpa ejen pemutihan Agent

Bebas GMO

Tanpa pengawet

Bebas laktosa

Tanpa perisa tiruan

Bebas kolesterol

Tanpa pewarna tiruan

Kenali Emma

EMMA dalam Bahasa Archipelago (Nusantara) Asia Tenggara bermaksud ‘emak’. Emak adalah satu perkataan yang menunjukkan kasih sayang seorang ibu yang tiada tandingannya. Sejak berzaman dulu, ibu-ibu menunjukkan kasih sayangnya dengan memasak untuk keluarga dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi yang terbaik.